Първата ѝ колекция след подписването ѝ с модния конгломерат LVMH вече е

...
Първата ѝ колекция след подписването ѝ с модния конгломерат LVMH вече е
Коментари Харесай

Риана в света на модата: за момичета с извивки

Първата ѝ колекция след подписването ѝ с стилния конгломерат LVMH към този момент е реалност и даже имаше формалното си показване в. След Fenty by Puma и Fenty Beauty сякаш това беше разумно продължение за певицата, на която музикалната сцена като че ли от дълго време й отесня. Да ви кажа почтено, даже не помня кой е последният ѝ хит, а сигурно съм от тези, които са си припявали нейното изкусително Wild Thoughts преди две години. Затова пък целият фешън свят в този момент приказва за Fenty , която изненадващо навлезе в първокласния сегмент и даде поръчка за новата must have селекция на фешънистите.
               
on May 20, 2019 at 6:55am PDT

Къде обаче в цялостната картинка е музиката?

„ Не знам по какъв начин да го опиша. Това е въртележка от планове, всяко нещо идва по реда си, само че това не значи, че стопира. В момента, в който свършиш с едното, идва идващото – по този начин работи “, споделя. Още повече, че има в свое лице толкоз мощен покровител като Бернар Арно, изпълнителен шеф на LVMH, който дефинира моделите на Fenty като доста изобретателни.
               
on May 23, 2019 at 8:38am PDT

„ Ако те ви се обадят и ви кажат, че желаят да създадат нещо с вас, надали бихте споделили „ не “, би било много неуместно. Това е невероятна опция и за мен може би е най-голямата стъпка, която съм направила в стилната промишленост, а и в работата ми като цяло. Освен това имат вяра в мен и аз ще дам най-хубавото от себе си, с цел да ги накарам да бъдат горди “, споделя още певицата.

Риана е първата жена, която основава автентичен бранд за стилния конгломерат и първата нова фешън къща от 1987 година насам, когато се основава Christian Lacroix. Ако успее да се задържи на стилния фронт, тя ще бъде и първата цветнокожа жена във. А още по-добрата вест е, че моделите на певицата напълно няма да са единствено за слаби и високи девойки. Напротив, девойките с извивки са с преимущество – като една от тях Риана доста добре знае от какво имат потребност и в този момент им го сервира на едно още по-високо равнище под въздействието на LVMH. Явно въртележката е на фешън вълна. Музиката е на stand by.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР